Els alumnes de 1r de l’institut Bitàcola visiten el museu de Joan Miró

a Actualitat/Cultura

En grups de 4 o 5 persones van fer un taller

El passat dimecres 12 de gener els alumnes de l’institut Bitàcola va anar a la Fundació Miró, que està a Barcelona. Un cop allà els professors els van dividir en dos grups, el primer grup va anar a veure tota l’exposició de Joan Miró, i el segon va començar pel taller que oferia la fundació.

A l’exposició van veure un munt de quadres que va fer Miró, el taller, van dividir el grup en grups de 4 o 5 persones, consistia a agafar un objecte d’una bossa i pintar amb ell el que els hi deia el monitor.

El que primer va dir el monitor va ser de fer unes rodones amb els objectes, plenes de pintura en el centre i buides en el centre, després els va dir de fer una línia vertical blava, una línia verda horitzontal i un quadrat vermell sota la línia verda.

Per arribar allà van haver d’agafar el tren des de Barberà del Vallès fins a  Plaça Catalunya, a Plaça Catalunya van fer transbord per agafar la L3 fins a l’estació de Paral·lel i allà sortir al carrer i agafar el bus especial que va des de Paral·lel fins a l’entrada de la Fundació Miró. 

I ara unes fotos de l’excursió.

Email: marti.sobrino@insbitacola.cat Em dic Martí, visc a barberà i tinc 12 anys. M’agrada l’esport, al meu temps lliure faig handbol i jugo al móvil. Instagram: MartiSo

Castellano: Email: marti.sobrino@insbitacola.cat Me llamo Martí, vivo en barberà y tengo 12 años. Me gusta el deporte, en mi tiempo libre hago balonmano y juego al móvil. Instagram: MartiSo

English: Email: #marti.sobrino@insbitacola.cat My name is Martí, I live in barberà and I am 12 years old. I like the sport, and at my free time I play handball and also I like play with the móvil. Instagram: MartiSo