El bullying

a Vida

La seva experiencia amb el bullyng

Ángela Marmol és coneguda entre el públic juvenil gràcies a les xarxes socials, especialment per les seves publicacions a la popular plataforma Tik Tok.

A causa del seu gran nombre de seguidors, la jove influent s’ha atrevit a publicar un primer llibre on explica els diferents problemes que va comportar l’assetjament escolar: «Tot d’una, sense saber per què, va passar. Algú em va triar i em vaig convertir en l’objectiu de les burles, les pressions i els insults. Tots reien menys jo. Vaig intentar comprendre què havia passat. Vaig repassar el que havia fet, el que havia dit. Necessitava trobar la raó. Què havia fet malament? On era l’error i com podia solucionar-ho? Per què abans eren els meus amics i ara ja no? Per més que li donava voltes, no entenia res ».

A ‘Sonrie aunque te cueste‘, Ángela Mármol explica una altra de les conseqüències d’haver patit assetjament escolar: «Jo vaig patir bulímia. Estava tot el dia comptant calories, em sabia de memòria les de tots els aliments. M’obsessionava el menjar i no engreixar ».

Per superar aquest cúmul de situacions, l’Angela recomana dur a terme algun tipus d’afició que contribueixi a ajudar els joves, com la lectura, la informàtica, la pintura o el senderisme.

Ella es va recolzar en la gimnàstica: «Tinc clar que la meva taula de salvació va ser la gimnàstica. Em va ajudar a suportar el camí, perquè passar d’una època dolenta a una altra millor no és com posar un motor de zero a cent.

Cal tenir paciència, i resistir. A poc a poc es va convertir en el meu refugi, un lloc en el qual m’oblidava de el bullying i de com de malament ho passava al col·legi ».

Anna Gonzalez Em dic Anna, vaig néixer el 20-12-2006, faig kick boxing i taekwondo, i aquest estiu he quedat 2na a una regata (cursa) amb catamaran m'agrada tocar el piano i llegir, sortir amb els amics. les meves pel·lícules preferides son les de Harry Potter, i les meves series preferides son:Elite, Stranger Things y Skam Instagram: _.anna.gonzalez._

Anna Gonzalez Me llamo Anna, nací el 20-12-2006, hago kick boxing y taekwondo, y este verano he quedado 2da a una regata (carrera) con catamaran me gusta tocar el piano y leer, salir con los amigos, . mis peliculas favoritas son las de Harry Potter, y mis series favoritas son:Elite, Stranger things, y Skam Instagram: _.anna.gonzalez._

Anna Gonzalez anna.gonzalez@insbitacola.cat My name is Anna, I was born on 12-20-2006, I do kick boxing and taekwondo, and this summer I have been 2nd in a regatta (race) with catamaran I like to play the piano and read, go out with my friends. My favorite movies are those of Harry Potter, and my favorite series are: Elite, Stranger Things and Skam Instagram: _.anna.gonzalez._