Els estudiants de 2n d’ESO visiten el mNACTEC

a JR Go/Vida

Els alumnes estan estudiant l’energia

El dia 16 de gener l’alumnat de 2n de l’Institut Bitàcola vam anar al museu de la Ciència i Tècnica de Catalunya. Aquest museu està situat a Terrassa i van anar en tren.

El que van fer va ser visitar l’exposició de les energies, ja que és el tema que estan tractant a l’Espai Globalitzat actual que estan fent, que es diu ‘Projecte Casa 1’.

La visita guiada va ser amb un noi especialitzat en el tema. Van fer dues visites: la primera tractava sobre la història de fàbrica tèxtil, la màquina de vapor i el carbó. En aquest espai hi treballaven moltes dones i homes, però sobretot nens i nenes.

Aquests nens i nenes eren els qui netejaven la màquina de vapor perquè tenien el cos més àgil i més prim i, per tant, hi cabien millor. Eren nens d’uns 13 anys o fins i tot més petits!

Després d’aquesta visita van visitar la part de les ‘Energies’ amb exemples de la màquina de vapor, etc.

La segona visita va ser lliure amb el seu professorat. Van visitar la part de la revolució industrial; és a dir l’exposició de cotxes, motos, ordinadors…

Va ser una visita força interessant amb el tema que estan tractant ara.

Hola! Em dic Leyre i tinc 13 anys. M'agrada molt la fotografia, per això m'he apuntat a aquesta revista. M'agrada molt veure vídeos d'ASMR i el món de les xarxes socials. M'agrada escoltar música i quedar amb els meus amics en el meu temps lliure. Les sèries que més m'agraden són les de comèdia, com per exemple LQSA.

Hola! Me llamo Leyre y tengo 13 años. Me gusta mucho la fotografía, por eso me he apuntado a esta revista. Me gusta mucho ver vídeos de ASMR y el mundo de las redes sociales. Me gusta escuchar música y quedar con mis amigos en el mis tiempo libre. Las series que más me gustan son las de comedia, como por ejemplo LQSA.

Hello! My name is Leyre and I am 13 years old. I like photography very much, that's why I have enrolled in this project. I really like watching videos of ASMR and the world of social media. I like to listen to music and to stay with my friends in my free time. The series that I like most are those of comedy, such as LQSA.