La portada

Comença el joc “mossos”

a Ciència/Sin categoría

Mossos venen a 2n d’eso

El passat dimecres 22 de gener, l’alumnat de 2n a la hora de tutoria els mossos van fer un taller, dient que els 14 anys qualsevol delicte que fan tenen conseqüències.

La classe de 2nC va ser els primers a fer els taller de 9:00 a 10 del matí, els segons van ser la classe 2nB de 10:00 a 11:00 i els últims els de 2nA de 11:30 a 12:30.

També van explicar que eren les normes quines eren i que passa si te les saltes,les normes son unes lleis que tenen de complir els ciutadans.També el procés quan algú fa un delicte, el codi penal que eren les penes i quines son les pitjors penes que per exemple el “Robatori amb violència” que aquesta es la pitjor de totes.

Hola em dic Dídac Ruiz, Visc a Barberà del vallès, tinc 13 anys. M’agrada jugar a la consola, estar amb el mòbil, fer esport i viatjar amb la meva autocaravana. En el meu temps lliure: m’agrada veure Netflix i jugar a futbol. Correu electrònic: didac.ruiz@insbitacola.cat Instagram: _didacruiz2006

Hola me llamo Dídac Ruiz, Vivo en Barberà del vallès, tengo 13 años. Me gusta jugar a la consola, estar con el mobil, hacer deporte y viajar con mi autocaravana. En mi tiempo libre: me gusta ver Netflix i jugar a futbol. Correo electrònico: didac.ruiz@insbitacola.cat Instagram: _didacruiz2006

Hello my name is Dídac Ruiz, I live in Barberà del vallès, I am 13 years old. I like to play console, be with mobil, do sport and travel with my motorhome. In my spare time: I like to watch Netflix and play football. Electronic mail: didac.ruiz@insbitacola.cat Instagram: _didacruiz2006