L’Institut Bitàcola visita el CosmoCaixa

a Ciència/Opinem

El dijous 9 tot l’alumnat de 3r va visitar el museu de la ciència

El dijous 9, tot l’alumnat de 3r es va llevar per fer una visita al museu de la ciència, o CosmoCaixa. Després d’arribar (que no va ser fàcil, ja que em marejo fàcilment) vam entrar al CosmoCaixa. La primera cosa que vam veure van ser dues figures (del que crec que és cera) d’Albert Einstein i Marie Curie. La meva primera impressió va ser que aquesta instal·lació era gegant (i ho és), que és curiós, perquè si mires des de l’entrada sembla un edifici relativament petit.

Després de fer una mica de pati, vam entrar a on estan totes les exposicions. I, mare meva si n’hi avien d’exposicions! Miraves a l’esquerra, i veies una exposició sobre animals extingits, miraves al davant i trobaves experiments amb els que podies interactuar, i miraves a la dreta, i veies encara més experiments. Però ara, explicaré la ruta que vam seguir.

Primer, vam anar a una exposició que es deia “Sabres i Mastodonts”. (denominada anteriorment en l’article com “Animals Extingits”). En resum, explicava molta informació sobre animal que van viure en la terra fa molts i molts d’anys (m’interessaven més els fòssils que la informació en si). També, en va interessar un fòssil en concret, que era com una tortuga molt grossa, i un animal que era un híbrid entre un ós i un gos. En general molt interessant.

Després, vam visitar el mur geològic, que, per ser sincer, diria que va ser la part més avorrida. Tenia molta informació, però et fixes més en la paret gegant que en el text. I quan no queda paret, t’adones que hi ha experiments, que són molt interessants, però se suposa que ara t’has de fixar en la informació; cosa que al final no acabes fent. Si li hagués de posar nota li donaria un 7/10.

El tercer lloc que vam visitar va ser el Bosc inundat. Va ser un lloc molt interessant, ja que al principi, la temperatura no canvia, però quan arribes al bosc inundat en si, la temperatura canvia, i el clima també. En el bosc inundat, pots veure molts tipus d’animals, però el que més em va agradar van ser els peixos.

En sortir, vam arribar a un lloc molt gran, sense nom, però amb molts experiments que amb els que podies interactuar. Aquesta va ser la més divertida, perquè podies tocar i experimentar amb quasi tot el que et trobaves, i no eren experiments que estaven allà sense cap raó, ja que et explica com funciona l’experiment en si, i en aquesta sala és on m’ho vaig passar més bé. Li dono un 10/10 i tornaria a anar al CosmoCaixa sol per aquesta sala.

També vam visitar una sala que es deia la Sala Antàrtica (o Antàrtida, un dels dos), on feia fred, i hi havia un vídeo sobre l’Antàrtida. No hi ha molta cosa a explicar, menys per unes figures que eren pingüins.

Després vam anar a la Sala Univers, i vam veure una exposició sobre la matèria negra, una pena que la veu del que narrava això era com un somnífer, ja que quasi em quedo adormit en mig de l’exposició.

I ja està, després de això vam tornar cap a casa sense cap dificultat. Al CosmoCaixa li dono un 9/10, ja que és un lloc molt interessant.

Hola, em dic Axel. Soc un dels molt que treballen a bitacola report. M'agraden els videojocs, especialment els d'acció o de simulació. Jugo en moltes plataformes.

Hola, me llamo Axel. Soy uno de los muchos que trabajan en bitacola report. Me gustan los videojuegos, especialmente los de acción o de simulación. Juego en muchas plataformas.

Hi, my name is Axel. I'm one of a lot of people that work in bitacola report. I like video games, specially action or simulation.