Els alumnes de 1r d’ESO visiten el museu de Paleontologia

a Actualitat/Cultura

Els estudiants estan treballant els dinosaures

El passat dimarts 14 de gener del 2020, tot primer d’ESO de l’Institut Bitàcola vam anar fins a Sabadell per visitar l’ICP (Institut Català de Paleontologia) perquè l’Eg3 que estem treballant ara és sobre els dinosaures.

En arribar ens vam dividir per dos grups: el primer grup va fer la visita i els altres vam esmorzar. Cap a les 11:10 hores – 11:20 hores el segon grup, vam començar veient quin era el procés de fossilització dels fòssils i com treballaven a l’hora de treure els fòssils.

A la segona planta hi havia la sala amb una rèplica del Triceratops i una altra sala amb una investigació de fòssils.  Abans d’acabar vam poder visitar on guarden els fòssils a una temperatura de 21ºC perquè no espatllin.

Al final de tot i per acabar va venir la directora de l’ICP. Ens va explicar que els dinosaures més coneguts són els dels Estats Units, com per exemple el T-Rex. Havíem de fer uns jocs de taula amb els dinosaures de Catalunya. Per fer-ho ens van deixar una maleta amb molt de material.


Em dic Vera Nicolas. Visc a Barberà.Tinc dotze anys.Estic participant a BITÀCOLA REPORT. El meu esport preferit és el bàsquet, m’agrada molt la música pop. La pelicula que més m’agrada és Harry Potter.

Me llamo Vera Nicolas. Vivo en Barberà.Tinc doce anys.Estic participando en BITÁCORA REPORT. Mi deporte favorito es el baloncesto, me gusta mucho la música pop. La pelicula que más me gusta es Harry Potter.

My name is Vera Nicolas. I live in Barberà. I'm twelve. I'm participating in BITACORE REPORT. My favorite sport is basketball, I like pop music very much. The movie I like most is Harry Potter.